Vrij wonen op zijn mooist

In een uitzonderlijk mooi stukje Westland aan de oostkant van ’s-Gravenzande verrijst de villawijk Long Island – een al even uitzonderlijk mooi woonproject. In Hampton Style ontworpen telt deze nieuwe wijk 33 luxe woonvilla’s met een rijke variatie in architectuur. Extra onderscheidend is de combinatie met de natuur; gelegen op een eiland gaan de villa’s een fantastisch verbond aan met het water en het groen.

De grootte van de villa’s en kavels, samen met de rijke New Hamptons architectuur geven het ‘Long Island-gevoel’ en tillen deze villawijk boven vergelijkbare woonprojecten uit. Het plan omvat 33 luxueuze woonvilla’s, met oppervlakten van ca. 160 tot 200 m². Kaveloppervlakten van ca. 275 tot ruim 800 m². En met voor elke villa een eigen aanlegplaats voor een sloep.

En net zo bijzonder als de exclusieve villa’s zelf is de locatie ervan: exclusief wonen op een eiland, omring door lucht, water en groen. Deze elementen strijden hier om de mooiste kiekjes, doorzichten en uitkijkjes. Het water biedt een open vaarverbinding met de vaarroutes van Midden Delft & Westland. Een eigen sloep voor de deur en je vaart overal naar toe.

Long Island vormt dé parel van de toch al prachtige ontwikkelingen die al langere tijd in het Westland gaande zijn. Het is in veel opzichten een uniek woonplan.

Verkoop fase 1 gestart