Een fantastische locatie

Gelegen aan de oostkant van ’s-Gravenzande en nabij de Plas van Alle Winden maakt villawijk Long Island deel uit van het grotere geheel Waelpark, een Westlandse woonontwikkeling met villa’s en woningen in vooral het hogere segment. De ruimte om de villa’s heen is ronduit uniek; op weinig andere plekken vind je zulke mooie woningen op zulk riant bemeten kavels met vrij zicht op water en groen. Daarbij heeft elke villa directe toegang tot het water. Een droomoord dus ook voor waterliefhebbers.

Omringd door groen en water wordt het eiland straks toegankelijk gemaakt vanaf de Rijnvaartweg. Met de auto of de fiets zit je in no time in hartje ’s-Gravenzande. En via de watergangen vaar je zo naar Monster, Poeldijk, Naaldwijk of verder het Westland in.

’s-Gravenzande zelf is een gezellige en veelzijdige woonplaats met alles erop en eraan. Winkelen gebeurt hoofdzakelijk op en rond Het Marktplein, in het centrum van het dorp. Hier vind je ook de meeste cafés, terrassen en restaurants. Het dorp dat dicht bij zee ligt, heeft met Arendsduin, Beukel en Vlugtenburg drie aparte strandingangen. De stranden behoren tot de schoonste in Nederland.

Verkoop fase 1 gestart