Long Island fase II

Onder grote belangstelling is de eerste fase vorig jaar oktober in verkoop gegaan. Na een zeer succesvolle start verkoop, is in december de verkoop van de tweede fase gestart en zijn inmiddels ook in fase II alle villa’s verkocht.

Ondertussen zijn de voorbereidingen voor de bouw van fase 1 reeds in volle gang. De werkzaamheden voor het bouwrijp maken van de grond liggen op schema zodat nog voor de zomer gestart kan worden met de bouw van fase1. De bouw van fase 2 zal later dit jaar starten en prognose voor de oplevering van de eerste villa’s op Long Island is medio 2023.

Wij feliciteren alle kopers van Long Island met hun prachtige luxe woonvilla en zijn bijzonder enthousiast om deze villa’s te mogen realiseren!

Long Island fase II

De laatste fase, Long Island fase II, vormt een fantastische afronding van een uniek eiland. Vrijstaande villa’s aan twee lommerrijke straatjes met beschutte binnenhavens geven het eiland een extra onderscheidend karakter. Heerlijk wonen voor de waterliefhebber! Het eiland wordt omringd door een prachtige waterstructuur en elke villa heeft een aanlegsteiger of binnenhaven voor een eigen sloep. Geniet van de bewegende impressies om een indruk te krijgen van Long Island fase II.

Verkoop fase I groot succes

Gezien de grote belangstelling voor de villa’s in Long Island fase I was het niet mogelijk om alle mensen die zich hadden ingeschreven een villa toe te kennen. Binnen enkele maanden, na de start verkoop in oktober 2021, zijn alle villa’s verkocht. Vandaar dat er, speciaal voor de belangstellenden die bij hun inschrijving voor de eerste fase hebben aangegeven ook voor fase II belangstelling te hebben, een pre-sale voor fase II is georganiseerd.

Verkoop fase 1 gestart